Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Έκθεση Φρανκφούρτης. Το Volvo Concept Coupe υποψήφιο για το πιο όμορφο αυτοκίνητο του Σαλονιού



Η Volvo παρουσιάζει την νέα σχεδιαστική της ταυτότητα με το νέο Concept Coupe που κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Κρίνοντας από τις πρώτες κιόλας ώρες οι αντιδράσεις του κοινού στη θέα του νέου δημιουργήματος της σουηδικής φίρμας ήταν εξαιρετικές και αν μη τι άλλο κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι πρέπει να ανάψει το πράσινο φως για την παραγωγή του.

Το Concept Coupe αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή του Volvo P1800 (ενός μοντέλου από τη δεκαετία του 1960) και έχει ως στόχο να προκαλέσει το πάθος, σηματοδοτώντας μια αλλαγή κατεύθυνσης για την μάλλον συντηρητική σουηδική εταιρεία υπό την ιδιοκτησία της κινέζικης Geely.
Εκτός από την πιο ελκυστική σχεδίαση, το concept παρουσιάζει επίσης τη νέα σειρά τετρακύλινδρωνDrive-E κινητήρων, που είναι δυνατότεροι, με χαμηλότερη κατανάλωση και σαφώς πιό φιλικοί προς το περιβάλλον.

Στη συνέντευξη Τύπου στη Φρανκφούρτη, οι άνθρωποι της Volvo επεσήμαναν ότι το Coupe είναι το πρώτο σε μια σειρά από τρία πρωτότυπα αυτοκίνητα που θα επιδείξουν το νέο σχεδιαστικό DNA της φίρμας, ανοίγοντας το δρόμο για την παρουσίαση του νέου XC90 SUV το επόμενο έτος.






Πηγή : news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου