Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Στο ρελαντί η Βραζιλία, επεισόδια πριν το ματς (vds)

Στο ρελαντί η Βραζιλία, επεισόδια πριν το ματς (vds)
Η Βραζιλία που έχει να δώσει επίσημο ματς εδώ και περίπου δυο χρόνια, καθώς περνάει «by» στο Mundial του 2014 ως διοργανώτρια, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και νίκησε με 3-0 την Ιαπωνία στο εναρκτήριο ματς του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.
Η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι νίκησε τους Ασιάτες μπροστά σε περίπου 67.000 χιλιάδες θεατές με την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου να μην προβάλει σθεναρή αντίσταση.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο νέος μεγάλος σταρ της «σελεσάο», Νεϊμάρ, ο οποίος σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι χτύπησαν και στο τρίτο λεπτό της επανάληψης (48'). «Δράστης» αυτή τη φορά ήταν ο Παουλίνιο.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων παραβιάζοντας για τρίτη φορά την εστία της ομάδα του Αλμπέρτο Τζακερόνι παίρνοντας εξαιρετική κάθετη από τον Οσκαρ.
Η Βραζιλία θα ψάξει για το τρίτο διαδοχικό συνομοσπονδιών μετά τις κατακτήσεις του 2005 και του 2009!
Στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης μετέχουν ακόμα οι Ιταλία-Μεξικό, που θα παίζουν την Κυριακή (16/6) στις 22:00.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Αλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Λουίζ Γκουστάβο, Χουλκ (75' Ερνάνες), Οκσαρ, Νεϊμάρ (74' Λούκας Μόουρα), Φρεντ (81' Ζο).

ΙΑΠΩΝΙΑ: Καβασίμα, Ουτσίντα, Γιοσίντα, Κόνο, Ναγκατόμο, Χασέμπε, Χασέμπε, Εντο (78' Χοσογκάι), Κιοτάκε (51' Μαέντα), Χόντα (88' Ινούι), Καγκάβα, Οκαζάκι


Διαδηλώσεις κι επεισόδια πριν το ματς
Το ματς ωστόσο, αμαυρώθηκε από επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το «Μανε Γκαριντσα», καθώς έγιναν διαδηλώσεις με την αστυνομία να επιδίδεται σε ρίψη δακρυγόνων. Οι Βραζιλιάνοι διαμαρτύρονται για την πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης και αντιτίθενται στην ανάληψη μεγάλων και δαπανηρών διοργανώσεων.
Τα αέρια έφτασαν και μέσα στο γήπεδο κάνοντας αποπνικτική για κάποια λεπτά την κατάσταση, ενώ αρκετοί ήταν οι θεατές στους οποίους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.




Πηγή : sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου