Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Μια 16χρονη έχει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο!

Η έφηβη κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, ενώ πολλοί της προτείνουν να ακολουθήσει καριέρα πορνοστάρ!

Είναι μόλις 16 ετών, ζει στο Πεκίνο και κάποιοι τη θεωρούν... τυχερή. Η Τινκ Ξιαφέν μπορεί να φαίνεται χαρούμενη στος φωτογραφίες αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

Η Τινκ ζει ένα δράμα αφού το στήθος της άρχισε να μεγαλώνει πριν πέντε χρόνια και δεν έλεγε να σταματήσει με αποτέλεσμα τώρα να ζυγίζουν και οι δύο μαστοί μαζί, 26 κιλά.

Δεν μπορεί να κοιμηθεί, υποφέρει από πόνους στον αυχένα και στην πλάτη ενώ τον τελευταίο καιρό πηγαίνει σε ψυχολόγο αφου η καθημερινότητα της στο σχολείο είναι τραγική.

Οι συμμαθήτριες της την κοροϊδεύουν, τα αγόρια δεν μπορούν να βγάλουν τα μάτια τους από πάνω της ενώ έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ακόμα και από καθηγητές της.

Η νεαρή κοπέλα παραγγέλνει ειδικό στηθόδεσμο προκειμένου να καταφέρει να απαλύνει τον πόνο της. Οι γιατροί που την εξέτασαν είπαν ότι θα πρέπει να κάνει μερική μαστεκτομή προκειμένου να σταματήσουν οι πόνοι που τη βασανίζουν.















Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου