Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Νέο αεροπορικό δυστύχημα με 10 νεκρούς

Νέο αεροπορικό δυστύχημα με 10 νεκρούς

Μετά την αεροπορική τραγωδία στο Σαν Φρανσίσκο με το Boeing 777 της Asiana, ένα ακόμη αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Αλάσκα, στοιχίζοντας τη ζωή 10 ανθρώπων, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.


Το αεροσκάφος, ένα De Havilland DHC-3 Otter της εταιρίας Rediske Air, με εννέα επιβάτες και τον πιλότο, συνετρίβη το πρωί της Κυριακής πριν τυλιχθεί στις φλόγες, διευκρίνισε ο Κλιντ Τζόνσον, ο τοπικός επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των Μεταφορών (NTSB) κοντά στο Ανκορατζ.
Το αεροσκάφος πήρε φωτιά προτού το προσεγγίσουν οι πυροσβέστες, σύμφωνα με δηλώσεις τοπικού αξιωματούχου στο Associated Press.
Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών, η οποία έστειλε εμπειρογνώμονα που είχε μεταβεί στο Σαν Φρανσίσκο, στο σημείο του αεροπορικού δυστυχήματος με το Boeing της Asiana Airlines, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο KTUU.
Η πόλη Σόλντοτνα, με 4.200 κατοίκους, βρίσκεται σε απόσταση 120 χλμ. νοτιοανατολικά του 'Ανκορατζ στη βορειοδυτική πολιτεία των ΗΠΑ.






Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου