Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

1.000 "μαϊμού" εισιτήρια σε συναυλία του Πλούταρχου

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έκαναν έφοδο σε συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου το βράδυ της Τετάρτης στο Εθνικό Στάδιο της Αλεξανδρούπολης και εντόπισαν 1.000 "μαϊμού" εισιτήρια με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο διοργανωτής της εκδήλωσης, σύμφωνα με το thrakitoday.com.

Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος δήλωσε σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 ότι περίπου 1.500 εισιτήρια έφεραν σφραγίδα της εφορίας, ενώ 1.000 εισιτήρια ήταν αθεώρητα.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ευθύνες σε βάρος του τραγουδιστή, ωστόσο ο κ. Στασινόπουλος διεμήνυσε ότι "θα ελέγξουμε το συμφωνητικό. Θα δούμε αν είχε κατατεθεί στην εφορία και αν ήταν πραγματικό".

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών

"Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η Π.Δ. Σ.Δ.Ο.Ε.  Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδίου, διαπιστώθηκε ότι:

Σε συναυλία που διοργάνωσε ποδοσφαιρικό σωματείο με γνωστό καλλιτέχνη, είχαν εκδοθεί τουλάχιστον 916 μη νόμιμα εισιτήρια με αναγραφόμενη τιμή 15 Ευρώ.

Κατόπιν τούτου, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη ο εκπρόσωπος του αθλητικού σωματείου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης".





Πηγή : nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου