Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας από την πρεμιέρα της ταινίας της στις Νύχτες Πρεμιέρας

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας από την πρεμιέρα της ταινίας της στις Νύχτες Πρεμιέρας

Μετά από μοντέλο και παρουσιάστρια, η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού τώρα και ηθοποιός στην ταινία «Λιμουζίνα», που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο διεθνές φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας». 
Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στο instagram της από την παρουσία της στην πρεμιέρα της ταινίας στον κινηματογράφο Δαναό, στο πλαίσιο του φεστιβάλ.
doukissa tainia2-570
Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία 3 ανθρώπων: του Μάρκο, της Κολέτ και του Μαξ. Οι τρεις τους ξεκινούν από το Παρίσι της δεκαετίας του ’60 και επιχειρούν ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από συναντήσεις με διάφορα μυθικά και φανταστικά πρόσωπα, περνούν από την ξεγνοιασιά των νιάτων στην ωριμότητα. Μια κωμωδία παρεξηγήσεων, δηλαδή ένα σύγχρονο παραμύθι πάνω στις περιπέτειες της ενηλικίωσης.
Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, η Δούκισσα έχει το ρόλο της Κολέτ και συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους Σταμάτη Φασουλή, Ακύλλα Καραζήση, Δημήτρη Πιατά, Παύλο Χαϊκάλη, Δημήτρη Καταλειφό, Νίκο Κουρή, Τάκη Σπυριδάκη, Στάθη Λιβαθηνό, Μάκη Παπαδημητρίου, Andrin Freiling και Νικόλα Χανακουλα, ενώ ο Λευτέρης Βογιατζής κάνει την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση.
doukissa tainia1-570






Πηγή : tvkosmos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου