Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Χαμός στο facebook με Ακρόπολις

Χαμός στο facebook με Ακρόπολις

Δεν είναι μόνο το καλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως που έχει η χώρα μας το Ράλι Ακρόπολις, αλλά και ένας από τους πιο ιστορικούς αγώνες του WRC, καθώς και από τους αγαπημένους όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και φίλων των Ράλι σ' όλο τον πλανήτη Γη.
Ο διεθνής μας αγώνας δε συμπεριλήφθηκε στο καλεντάρι του 2014 και σε σελίδα του WRC στο facebook, την οποία έχει δημιουργήσει φωτογράφος του φωτογραφικού πρακτορείου Top Speed, αναρτήθηκε φωτογραφία με έναν Έλληνα να βιντεοσκοπεί ένα πέρασμα του Μάρτιν Πρόκοπ.
Η εν λόγω... φωτό συνοδευόταν από λεζάντα, η οποία μόνο απογοήτευση έβγαζε προς τα έξω. «Νομίζω ότι κάτι είναι λάθος σε αυτόν τον Κόσμο... Το Ράλι Ακρόπολις δεν είναι μέρος του προγράμματος του WRC το 2014... :(», έγραψε ο διαχειριστής της σελίδας. Βέβαια, τα σχόλια έπεσαν... βροχή, με κάθε λογής φίλαθλο απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης να εκφράζει την πικρία του για την εξέλιξη αυτή και να γίνεται μεγάλος... ντόρος.
Μάλιστα, κάποιοι εξ' αυτών τόνισαν πως έγινε καθαρά λόγω χρημάτων που... έριξε η Lotos για να έχει αγώνα στην Πολωνία του Ρόμπερτ Κούμπιτσα. Ωστόσο, το σχόλιο που ξεχώρισε κατηγόρησε την Red Bull Media House, η οποία διαχειρίζεται την προώθηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.
«Σ' ευχαριστώ RBMH που έβγαλες από το καλεντάρι ένας από τους πιο Ιστορικούς αγώνες του WRC. Τι υπέροχη κίνηση!! 60 χρόνια αγωνιστικής Ιστορίας έσβησε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!! Τόσο εύκολα!!», αναφέρει ειρωνικά ένας οπαδός.






Πηγή : gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου