Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Carmen Ortega: Η αντικαταστάτρια της Kim Kardashian



Κάποτε της «έκλεψε» τον άντρα και τώρα της κλέβει και τη δόξα, εκμεταλλευόμενη την απουσία της από τις πλαζ, λόγω γέννας...

Η  Carmen Ortega, μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή στο κοινό, όμως, προσπαθεί πολλά χρόνια να κατακτήσει το χώρο του μόντελινγκ. Τι και αν είναι 29 χρονών, η λατίνα καλλονή δεν το βάζει κάτω και κάνει τα πάντα για να τραβάει τα βλέμματα.

Το μοντέλο από την Ισπανία, αυτή τη φορά με ένα σούπερ σέξι μπλε μαγιό εθεάθη στην παραλία του Μαλιμπού και «ανέβασε» και άλλο τη θερμοκρασία με τις εκρηκτικές της καμπύλες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αρκετά χρόνια πριν, φήμες την ήθελαν να βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την  Kim Kardashian, καθώς φαίνεται πως το 29χρονο μοντέλο και ο τότε σύντροφος της Αμερικανίδας τηλεπερσόνας, Reggie Bush, δεν είχαν αρκεστεί μόνο στο να ανταλλάζουν «καυτά» μηνύματα μεταξύ τους, αλλά είχαν προχωρήσει πολύ παραπάνω.

Ίσως αυτός είναι ένας καλός λόγος που εξηγεί γιατί η Carmen Ortega, προσπαθεί μα δε... στεριώνει στο χώρο του μόντελινγκ. Ποτέ δεν πρέπει να τα βάζεις με μία  Kardashian, τελικά...






Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου