Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΡΕΑ: Επενδύσεις 10εκατ. ευρώ και αναζήτηση νέων συνεργασιών με ασφαλιστικές

ΡΕΑ: Επενδύσεις 10εκατ. ευρώ και αναζήτηση νέων συνεργασιών με ασφαλιστικές


Νέες συνεργασίες με ιδιωτικές ασφαλιστικές αναζητά η ΡΕΑ στα πλαίσια των αναπτυξιακών της σχεδίων ύψους 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης 2 ετών από την λειτουργίας της. Στόχος της ΡΕΑ να καθιερωθεί η Νο 1 επιλογή των γυναικών στην αγορά των Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας.
Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της ΡΕΑ περιλαμβάνουν την επέκταση των εγκαταστάσεων της με την ανέγερση νέας πτέρυγας μέσα στο 2014 στόχος των οποίων είναι η ανταπόκριση στις διευρυμένες ανάγκες του γυναικείου κοινού με την είσοδο της σε νέα τμήματα της αγοράς Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας. όπως Γενική Χειρουργική, Πλαστική Χειρουργική, ΩΡΛ καθώς και λειτουργία Αγγειολογικού Τμήματος.
«Ο ρυθμός ανάπτυξης του κύκλου εργασιών που ανέρχεται σε 26,2% για το 2012 σε σχέση με το 2011 και 37,2% για το Α’ τρίμηνο του 2013 συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Κοσμάς Βρυώνης.  Ενώ, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου τόνισε στο Sofokleousin.gr ότι οι συζητήσεις συνεργασίας με ασφαλιστικές λόγω των επιδιώξεων της ΡΕΑ για την ανάπτυξη και του ιατρικού τουρισμού έχουν μείνει προσωρινά στάσιμες, ωστόσο σύντομα θα υπάρξει επανεκκίνηση.
Μέσα σε 2 έτη λειτουργίας, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική έχει αναδειχθεί σε μία από τις πλέον αξιόπιστες κλινικές της χώρας όπως επιβεβαιώνεται και από τις 13.000 επιτυχείς γεννήσεις, τις 20.000 εισαγωγές που έχει πραγματοποιήσει καθώς και τα 105.000 εξωτερικά περιστατικά που έχει εξυπηρετήσει.
Δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη ιατροκεντρικού μοντέλου και στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η ΡΕΑ έχει επιτύχει τη συνεργασία με 1.000 ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων, 490 εκ των οποίων διαθέτουν μετοχικό μερίδιο.
Επιπλέον, διαθέτει στελέχωση 600 εργαζομένων υψηλής κατάρτισης και παρέχει τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό της χώρας.




Πηγή : sofokleousin.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου