Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ντουμπάι. Και μια Camaro SS για την αστυνομία μετά τις Aston Martin, Ferrari και Lamborghini



Η αστυνομία του Ντουμπάι έχει βαλθεί να μας ... τρελλάνει με τις επιλογές που κάνει για τα αυτοκίνητα που αποτελούν τον στόλο της στους δρόμους του όμορφου εμιράτου. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, να βλέπεις περιπολικό supercar, δεν είναι και το πιό συνηθισμένο θέμαμα στον πλανήτη.
Ένας αστυνομικός στο Ντουμπάι, μπορούσε μέχρι τώρα να οδηγήσει μια Aston Martin One-77, μια Lamborghini Aventador ή μια Ferrari FF. Το τελευταίο απόκτημα της αστυνομίας του Ντουμπάι είναι μια Camaro SS.
Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο τα άλλα τρία supercars, όμως η Camaro SS εξακολουθεί να είναι ένα σπορ αυτοκίνητο και δεν είναι πολλοί οι αστυνομικοί στον πλανήτη που μπορούν να την ... απολαύσουν. Ακριβώς όπως και τα άλλα τρία supercars, η Camaro SS είναι ντυμένη σε ένα λευκό χρώμα με τις συνήθεις πράσινες ρίγες που αποτελούν τα επίσημα εμβλήματα της αστυνομίας του Ντουμπάι.
Στην αγορά των ΗΠΑ, η Camaro SS διατίθεται στην τιμή των 33,535 δολλαρίων. Είναι βέβαιο όμως ότι με όλα τα gadgets της αστυνομίας η αξία της θα έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 100.000 δολλάρια 





Πηγή : news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου