Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Microsoft: Ερχονται τα Windows Blue

Microsoft: Ερχονται τα Windows Blue

Η Microsoft επιβεβαίωσε πως τα Windows Blue, η επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος, θα είναι διαθέσιμη μέσα στην χρονιά που διανύουμε, υποστηρίζοντας μια ευρεία γκάμα συσκευών και διαφορετικών μεγεθών οθόνης. Σύμφωνα με την Tami Reller, επικεφαλής επί του marketing και επί του οικονομικών της εταιρείας, «το update των Windows Blue είναι μια ευκαιρία για εμάς να απαντήσουμε στα σχόλια των πελατών που ακούμε από την παρουσίαση των Windows 8 και των Windows RT.»

Η ίδια αποκαλεί τα Windows Blue ως «την κωδική ονομασία ενός update των Windows 8» χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, μιλώντας ωστόσο για το πλήκτρο της έναρξης και την απουσία του από την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows, δηλώνοντας πως «ακούμε τα σχόλια, είναι σίγουρο πως έχουμε ακούσει σχόλια για το θέμα και τα λαμβάνουμε υπόψιν μας. Επίσης, πραγματικά προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι ζητάει ο κόσμος όταν ζητάει κάτι γύρω από αυτό. Θα έλεγα πως εξετάσαμε μια ευρεία γκάμα επιλογών καθώς παίρναμε αποφάσεις για το που θα πάμε το προϊόν κοιτώντας μπροστά.»

Ακριβείς λεπτομέρειες γύρω από την τιμή και την διαθεσιμότητα της αναβάθμισης δεν έγιναν γνωστές, αν και το υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft ανέφερε πως οι άδειες για τα Windows 8 που έχουν διατεθεί έως σήμερα ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια, με την προηγούμενη αναφορά να είναι τον περασμένο Ιανουάριο και τα 60 εκατομμύρια. Όσον αφορά το Windows Store, η Reller τόνισε πως το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ξεπέρασε τον αριθμό εφαρμογών που διέθετε το αντίστοιχο της Apple στον πρώτο χρόνο διαθεσιμότητας του.

[Update]: Σύμφωνα με την Julie Larson-Green, επικεφαλής του τμήματος Windows της Microsoft, μια πρώιμη έκδοση των Windows Blue θα κάνει την εμφάνισή της στο Συνέδριο BUILD της εταιρείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Moscone στο San Francisco





Πηγή : pelop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου