Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ανέκδοτες φωτογραφίες από το παιδικό άλμπουμ της Angelina Jolie



Στην αγκαλιά της μητέρας της, ο θάνατος της οποίας «οδήγησε» την ηθοποιό στη  διπλή μαστεκτομή

Θεωρείται μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν περάσει από τη μεγάλη οθόνη και από τις παρακάτω φωτογραφίες, είναι προφανές ότι η Angelina Jolie «κληρονόμησε» τα καλά της γονίδια από την πολυαγαπημένη της μητέρα Marcheline Bertrand, την οποία έχασε από καρκίνο το 2007.

Οι ανέκδοτες αυτές φωτογραφίες από το παιδικό άλμπουμ της Jolie, που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη βαφτισιμιά της μητέρας της ηθοποιού, Marie Miles.

Η ίδια, μιλώντας για τη Jolie και τη μητέρα της είπε πως νιώθει «τυχερή» που ο θεός της επέτρεψε να μοιραστεί τη ζωή της «με αυτά τα δυο υπέροχα πλάσματα».

Στις εν λόγω φωτογραφίες βλέπουμε τη Jolie και τον αδερφό τηςστην αγκαλιά της μητέρας τους, ενώ μόνο σε μια εικόνα η Angelina απεικονίζεται να παίζει με τον πατέρα της, John Voight, με τον οποίο δεν διατηρεί καλές σχέσεις από την εποχή που χώρισε από την μητέρα της.

Σημειώνεται ότι ο θάνατος της Marcheline ήταν ο λόγος για τον οποίο η 38χρονη ηθοποιός και μητέρα έξι παιδιών αποφάσισε να προχωρήσει πριν από μερικούς μήνες σε διπλή μαστεκτομή...

















Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου