Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Αισθησιακή και αποκαλυπτική στο «W» η Jennifer Lopez



Η Jennifer είπε ότι στα 18 της χρόνια τσακώθηκε με τη μητέρα της και έφυγε από το σπίτι της για να ακολουθήσει το όνειρό της, τον χορό

Είχαμε καιρό να τη δούμε σε κάποια αισθησιακή φωτογράφιση όμως η Jennifer Lopez επέστρεψε δυναμικά με μια σέξι φωτογράφιση για το γνωστό, αμερικανικό περιοδικό «W».

Η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε ένα αισθησιακό, μικροσκοπικό σύνολο και πόζαρε με στυλ πάνω σε ένα κρεβάτι, ενώ στη συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό μίλησε για τη ζωή της πριν γίνει η JLo που γνωρίζουμε.

Όπως είπε η Jennifer, στα 18 της χρόνια τσακώθηκε με τη μητέρα της και έφυγε από το σπίτι της για να ακολουθήσει το όνειρό της, τον χορό.

«Δεν ήθελα να πάω στο Πανεπιστήμιο, ήθελα να χορεύω όλη την ημέρα. Έτσι, μια ημέρα έφυγα από το σπίτι. Δεν είχα που να μείνω αλλά της ξεκαθάρισα ότι αυτό έπρεπε να κάνω», είπε η 43χρονη και αποκάλυψε ότι για πολύ καιρό κοιμόταν στον καναπέ της σχολής χορού.

Η  Jlo μίλησε και για τα παιδιά της και όπως είπε, θέλει να είναι καλό παράδειγμα για εκείνα, να τα εκπαιδεύσει να δουλεύουν σκληρά για να επιτύχουν όσα θέλουν.






















Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου