Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Νέο σκάνδαλο: Οι περιπέτειες του Justin Bieber με την... μαριχουάνα

Νέο σκάνδαλο: Οι περιπέτειες του Justin Bieber με την... μαριχουάνα

Μάλλον έχει βαλθεί να ανατρέψει την εικόνα του καλού παιδιού ο Justin Bieber που τελευταία εμπλέκεται σε σκανδαλάκια κάθε είδους πιο συχνά και από τη... Rihanna.
Ετσι, ο νεαρός ποπ σταρ που βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία ενεπλάκη σε νέο σκάνδαλο μετά τη συναυλία του στην Στοκχόλμη την Τετάρτη.
Ενώ ο Bieber είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή του και ήταν στο λεωφορείο μαζί με τους συνεργάτες του έξω από το ξενοδοχείο τους, ένας αστυνομικός μύρισε έντονη μυρωδιά μαριχουάνας να προέρχεται από το σταθμευμένο όχημα.
Ειδική ομάδα πραγματοποίησε επέμβαση και ανακάλυψε μέσα ποσότητα ναρκωτικών και ένα πυροβόλο όπλο.
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο, ο 19χρονος τραγουδιστής υποχρεώθηκε να απολογηθεί όταν φωτογραφήθηκε μαζί με φίλους σε δωμάτιο ξενοδοχείου να καπνίζει ένα... ύποπτο τσιγάρο.
Εκπρόσωπος της σουηδικής αστυνομίας δήλωσε πάντως ότι δεν κρατείται κανείς ύποπτος για την κατοχή των ναρκωτικών, τα οποία ωστόσο δεν διευκρίνισε τι είδους ήταν.
Επισημάνθηκε πάνυως ότι στάληθαν στο εργαστήριο για ανάλυση.
Σύμφωνα πάντως με τοπική εφημερίδα πρόκειται για μία μικρή ποσότητα μαριχουάνας.
Σημειώνεται επίσης ότι ο Bieber προκάλεσε προβλήματα στην Κοπεγχάγη όπου εμφανίστηκε για μία φωτογράφηση με καθυστέρηση έξι ωρών ενώ στη συνέχεια έδειξε προκλητική συμπεριφορά και θύμωσε όταν του ζήτησαν να φορέσει ένα καπέλο κι αρνήθηκε.
Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στη Νορβηγία όπου τον επισκέφθηκε η πρώην φιλενάδα του Selena Gomez και όλοι είπαν ότι μάλλον κατάφερε να τον ηρεμήσει και να τον συμβουλεύσει... να επανέλθει στο σωστό δρόμο...





Πηγή : imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου