Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Υποβιβάστηκε και μέσα στο γήπεδο η ΑΕΚ, ήττα στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αποφύγει το... μοιραίο. Ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με γκολ του Γιαννούλη στο 93' και υποβιβάστηκε στην Football League. Δίχως νόημα πλέον η έφεση για την Ενωση
Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ΑΕΚ με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Βλάχο δεξί μπακ, τον Τσουκαλά αριστερό μπακ και τους Κουτρουμπή – Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας. Οι Μητρόπουλος, Ρίκκα ήταν τα αμυντικά χαφ, με τον Γκερέιρο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, τον Φούντα δεξί εξτρέμ, τον Καραλή αριστερό εξτρέμ και τον Πετρόπουλο σέντερ φορ.

Ο Γιώργος Παράσχος κατέβασε τον Ατρόμητο με τον Ράντμαν στην εστία, τους Σκόνδρα, Λαζαρίδη, Νάστο, Γιαννούλη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Αμυντικά χαφ ήταν οι Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, στα άκρα οι Μπρίτο (αριστερά), Σουμπίνιο (δεξιά) και δίδυμο στην επίθεση οι Ουντότζι και Ναπολεόνι.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ έψαξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Πετρόπουλο, στο 30' με υψωμένη τη μπάλα σούταρε πάνω από τα δοκάρια από καλή θέση και στο 36' με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Η καλύτερη στιγμή, ωστόσο ανήκε στον Ατρόμητο, με τον Μπρίτο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Αραμπατζή που έδιωξε με γροθιές στο 38ο λεπτό.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έσωσε την ομάδα του και στο 50', όταν νίκησε στο τετ α τετ τον Ναπολεόνι, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Αραμπατζής κρατώντας το 0-0. Οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 61', όταν ο Μπρίτο μπήκε στην περιοχή έκανε και το σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Μπουγαϊδη, αλλά ο Παππάς έκρινε πως δεν υπήρχε παράβαση...

Στο 65' ο Δέλλας προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή βάζοντας τον Τσίτα αντί του Πετρόπουλου στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ, ζητώντας προφανώς περισσότερη κίνηση... Τρία λεπτά αργότερα τον... μιμήθηκε και ο Παράσχος περνώντας τον Καραμάνο αντί του Ναπολεόνι στην επίθεση του Ατρομήτου.

Μετά από αρκετή ώρα, στο 71' η ΑΕΚ είχε μια καλή ευκαιρία, όταν από λάθος γύρισμα του Νάστου, ο Φούντας προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, όμως ο Ράντμαν βγήκε έγκαιρα και έδιωξε τον κίνδυνο για την εστία του Ατρομήτου. Ο Δέλλας εξέπληξε ξανά στο 73', όταν απέσυρε τον έμπειρο Γκερέιρο βάζοντας τον νεαρό Αναστασόπουλο! Η Ενωση στο 77' βγήκε στην κόντρα 3 με 2, αλλά ο Φούντας προσπάθησε να γίνει... ήρωας κάνοντας μόνος του το σουτ έξω από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια.

Τη... δόξα του Φούντα ζήλεψε ο Καραμάνος στο 78', καθώς ενώ είχε δίπλα του ολομόναχο τον Καραγκούνη (πέρασε αντί του Σουμπίνιο στο 75') έκανε το σουτ από πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 80' ο Δέλλας έπαιξε το τελευταίο του χαρτί, αφού πέρασε τον... ξεχασμένο Κατσικοκέρη αντί του Ρίκκα, φορτώνοντας την επίθεση της ΑΕΚ.

Η Ενωση όχι μόνο δεν κατάφερε να βάλει γκολ, αλλά το 'φαγε κιόλας στο 93' από τον Γιαννούλη που βγήκε στην πλάτη της κιτρινόμαυρης άμυνας και με σουτ έκανε το 1-0 βάζοντας... ταφόπλακα στην ΑΕΚ, που υποβιβάζεται στην Football League. Τραγικές στιγμές στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία να ξεσπάνε σε κλάματα...




Πηγή : sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου