Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Λάρισα: Στα χέρια της Αστυνομίας ο ληστής των ενεχυροδανειστηρίων

Λάρισα: Στα χέρια της Αστυνομίας ο ληστής των ενεχυροδανειστηρίων

Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 30χρονος ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είναι δράστης της προχθεσινής απόπειρας ληστείας σε κατάστημα αγοράς χρυσού στη Λάρισα.
Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι ο 30χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, εισήλθε στο κατάστημα αγοράς χρυσού, όπου με την απειλή περιστρόφου και μαχαιριού απαίτησε από 48χρονη Λαρισαία, υπάλληλο του καταστήματος, να του παραδώσει τα χρήματα που κατείχε.
Η υπάλληλος αντέδρασε, απωθώντας τον στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και στη συνέχεια, με τη βοήθεια διερχόμενου φιλικού της προσώπου, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.
Επιπλέον, εξιχνιάσθηκε ακόμη μία ληστεία που διέπραξε ο συλληφθείς σε άλλο ενεχυροδανειστήριο στη Λάρισα στις αρχές του έτους.
Συγκεκριμένα, τις μεσημεριανές ώρες της 8ης Ιανουαρίου του 2013, ο 30χρονος έχοντας για ακόμη μία φορά, καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης και με την απειλή περιστρόφου και μαχαιριού αφαίρεσε από την 37χρονη Λαρισαία υπάλληλο, το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ.





Πηγή : ert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου