Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αποφασίζει ο Χέκινγκ για Βιεϊρίνια












Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ και αυτό θα το αποφασίσει ο νέος προπονητής των "λύκων" Ντίτερ Χέκινγκ
Picture 0 for Αποφασίζει ο Χέκινγκ για ΒιεϊρίνιαΓρίφος για γερούς λύτες είναι αυτός της μεταγραφής του Βιεϊρίνια από τη Βόλφσμπουργκ, καθώς ο ΠΑΟΚ δείχνει να ενδιαφέρεται με κάθε επισημότητα για τον Πορτογάλο άσο. Το μόνο που μένει είναι η στάση της γερμανικής ομάδας επίσημα από το στόμα του νέου προπονητή Ντίτερ Χέκινγκ.
Ο νέος προπονητής της γερμανικής ομάδας θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Εκεί ο πρώην τεχνικός της Νυρεμβέργης θα τοποθετηθεί για το πολυπληθέστερο ρόστερ, αλλά και για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Πάντως στην Γερμανία πιστεύουν ότι ο νέος προπονητής δεν υπολογίζει το Βιεϊρίνια και για αυτό η διοίκηση της ομάδας άφησε τον παίκτη να συναντηθεί με τους Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα.
Τέλος όπως είπαμε για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες από την Ευρώπη και η αναφορά του Χέκινγκ θα δείχνει και την πρόθεση της Βόλφσμπουργκ.



Πηγή : voria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου