Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η Google βάζει στο μάτι τους χρήστες του Office


Η Google βάζει στο μάτι τους χρήστες του Office

Όπως όλοι μας, έτσι κι η Google αυτές τις ημέρες θέτει τους στόχους της για την επόμενη χρονιά, ένας εκ των οποίων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει στα ψιλά γράμματα.
Για το 2013, λοιπόν, η Google έχει βάλει στο μάτι το 90% των χρηστών του Office της Microsoft, οι οποίοι δε χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά του προγράμματος παρά μόνο τις βασικές λειτουργίες του.
Σε συνέντευξή του, ο Amit Singh της Google δήλωσε: «Κατά το τελευταίο έτος, αν δει κανείς το βάθος στο οποίο έχουμε φτάσει με τα Docs, τόσο ως προς τα βασικά χαρακτηριστικά όσο κι ως προς την πιστότητα, έχουμε σημειώσει τεράστια πρόοδο. Στόχος μας είναι να πιάσουμε το 90% των χρηστών, οι οποίοι δεν έχουν ανάγκη τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά του Office".
Μάλιστα, αμέσως έσπευσε να τονίσει ότι γνωρίζει πολύ καλά τις αδυναμίες τους, τις οποίες και γίνεται προσπάθεια εβδομάδα με εβδομάδα να διορθώνονται, αλλά και τις αδυναμίες του αντιπάλου, ώστε να πετύχουν το στόχο τους.
Για το 10% των χρηστών που απομένει, αυτοί θα είναι χρήστες που θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα desktop υπολογιστές. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι κι η Microsoft θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, συνεπώς, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον πώς θα εξελιχθεί ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο εταιρειών.


Πηγή : e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου