Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

To νέο «μαύρο» τραγούδι της Lana Del Rey!


Φωτογραφία για To νέο «μαύρο» τραγούδι της Lana Del Rey!Όχι ένα, αλλά δύο νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Lana Del Rey διέρρευσαν και πάλι στο διαδίκτυο!

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για τη τελευταία κυκλοφορία της Lana, “Dynamite”. Πέραν όμως αυτού, κυκλοφόρησαν ακόμα δύο νέα ακούσματα, το “Noir” και το “Us Against The World”. Για ακόμα μια φορά η Lana κάνει τσαχπινιές και δημιουργεί ένα μυστήριο πίσω από αυτές τις κυκλοφορίες, διότι δεν πρόκειται για κομμάτια μεσαίας εμβέλειας, αλλά για κομμάτια με μεγάλη δυναμική επιτυχίας. Το μυστήριο έγκειται στο που βρισκόταν όλος αυτός ο όγκος ηχογραφήσεων, και γιατί δε κυκλοφορεί όμορφα και ωραία το επόμενο full-of-hits νέο της album.

Αρχικά, το “Noir”(τουτέστιν «Μαύρο» εις την γαλλική) είναι ένα σκοτεινό κομμάτι που η Lana παραδοσιακά «τσαλακώνεται» και δείχνει τη ψυχωτική πλευρά μιας ερωτευμένης γυναίκας που εγκαταλείπεται επειδή είναι «too good to be true». Και όλο αυτό στη γνωστή ιδιόρρυθμη σεξουαλικότητα που τη διακατέχει. Μοναδικό!

Το “Us Against The World” είναι το επόμενο κομμάτι που διέρρευσε, στο ίδιο μοτίβο με το “Noir”, η Lana Del Rey προτίθεται να κάνει οτιδήποτε για να ικανοποιήσει τον μεγάλο της έρωτα και του προσφέρει την απόλυτη υποταγή.

Ακούγοντάς τα το μόνο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ότι θέλουμε κι άλλο! (Τόσο έρωτα όσο και μουσική)






Πηγή : newsnow.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου