Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Σύλληψη του "μάνατζερ της χρονιάς" για χρέη στο ΙΚΑ

Σύλληψη του  μάνατζερ της χρονιάς  για χρέη στο ΙΚΑ


Eπαγγελματίας που βραβεύτηκε το 2005 ως «μάνατζερ της χρονιάς», ο Μάκης Σεριάτος συνελήφθη χθες το πρωί στη Φιλοθέη για χρέη προς το ΙΚΑ, για να αφεθεί ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα, αφού πήρε προθεσμία να προσέλθει σήμερα για να δικαστεί.
Ο κ. Σεριάτος, ο οποίος κατηγορείται για χρέη προς το ΙΚΑ ύψους 242.000 ευρώ για το έτος 2011, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον του δίωξη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
Ο Μάκης Σεριάτος υπήρξε επικεφαλής της διαφημιστικής εταιρείας Ashley and Holmes.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, οδηγήθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ο συλληφθείς το 1989 ίδρυσε μαζί με τον Πέτρο Τριανταφύλλη τη διαφημιστική εταιρεία Ashley & Holmes και το 1993 τη Le Spot Productions. Το 1996 ξεκίνησε η συνεργασία του με το McCann Worldgroup και από το 2000 έγινε πρόεδρος του Group για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Διετέλεσε πρόεδρος του Ομίλου Ashley Worldgroup, ο οποίος αποτελούσε τον πρώτο ελληνικό πολυεθνικό Ομιλο Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Περιλαμβάνει τις εταιρείες Ashley & Holmes, Le Sport Productions, United Media, Politics, Zenteam και Alco.
Ωστόσο, ο ίδιος επαναλαμβάνει ότι ασχολείται μόνο με τα «διεθνή» της εταιρείας.
Εχει εκδώσει το «Nothing Impossible», ένα βιβλίο που σκοπό έχει να ξεναγήσει τον αναγνώστη του στα άδυτα της διαφήμισης και της επικοινωνίας.
Υπήρξε διαφημιστής πολλών μέσων ενημέρωσης, ενώ πρόσφατα είχε αναλάβει και την ευθύνη προβολής διαδικτυακού ομίλου. Διαχειριζόταν μεγάλους διαφημιστικούς λογαριασμούς, όπως τράπεζες, αυτοκινητοβιομηχανίες και μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και απασχολούσε 90 εργαζομένους.
Η πτώση ξεκίνησε το 2011 και η διαφημιστική του έχει ανοιχτούς λογαριασμούς αρκετών εκατομμυρίων, ενώ έχει καταθέσει και αίτηση πτώχευσης της εταιρείας.





Πηγή : imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου