Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

H Kim Kardashian «ξεχειλίζει» μέσα από το μάξι φόρεμά της!


Έχει δεχτεί έντονη κριτική για τα ρούχα που μέχρι πρότινος επέλεγε να φορέσει, δεδομένου ότι διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Για το λόγο αυτό η Kim Kardashian είπε να «συμμορφωθεί» και να φορέσει κάτι που ταιριάζει περισσότερο στην… ενδιαφέρουσα κατάστασή της, προσπάθεια που όμως στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία!

Η διάσημη τηλεπερσόνα το απόγευμα της Τετάρτης έκανε μια στάση για να πάρει παγωτό γιαούρτι που φαίνεται ότι λιγουρεύτηκε και ήταν τότε που ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» μέσα στο κρεμ μάξι φόρεμά της.

Η 32χρονη Κim μπορεί να έκρυβε μέσα στο φαρδύ ρούχο της το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της, αλλά και τα επιπλέον κιλά που έχει πάρει, όμως το στήθος της εξακολουθούσε να είναι σε… κοινή θέα!

Όχι μόνο διαφάνιζε το φόρεμα στο μπούστο της και φαινόταν το σουτιέν της, αλλά φαίνεται ότι το στήθος της ασφυκτιούσε μέσα του και έτσι «ξεχείλισε»!

Παρόλα αυτά, η Kim δεν έπαψε στιγμή να χαμογελάει και να δείχνει ότι νιώθω άνετα με το σώμα της, με το ρούχα της, αλλά και ότι περνάει καλά απολαμβάνοντας τη λιχουδιά που της… μύρισε!




Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου