Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Απειλούν την Αγγελική Νικολούλη γιατί κάνει καλά τη δουλειά της

apeiloun-tin-aggeliki-nikolouli-giati-kanei-kala-ti-doyleia-tis

Δεν το βάζει κάτω, δε ξεχνά ποτέ υποθέσεις που δεν έχει βοηθήσει στην λύση τους, δεν μασήσει από απειλές, ακόμα και όταν της έβγαλαν όπλο έξω απ το σπίτι της και είχε αγκαλιά τον μικρό τότε γιο της.

Παλιά την ρωτούσε αν φοβήθηκε ποτέ και με κοιτούσε απορημένη. Όχι. Δεν παίρνει το κακό απ το νου της, όχι γιατί έχει αγνοία κίνδυνου, το αντίθετο, αλλά επειδή μέσα της είναι βαθύτατη πεπεισμένη πως το καλό θα νικήσει! Μπορεί να αργεί αλλά το κακό πάντα κατατροπώνεται. Η Αγγελική Νικολούλη, τόσα χρόνια τώρα, τα βάζει με κυκλώματα, συμμορία, παρατατικούς ανθρώπους και δεν υποχωρεί ποτέ!

Όχθες το βράδυ, στην τελευταία της εκπομπή πριν το Πάσχα, συνέχισε να ασχολείται με την υπόθεση απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλονίζει την Ελλάδα εδώ και οκτώ μήνες.

Η οικογένεια του ζει μια επίγεια κόλαση, με την αγωνία, την αμφιβολία, τον φόβο, να ριζώνει στην καθημερινότητα τους. Η μάνα του, που μίλησε όχθες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ήταν σπαρακτική! Η οικογένεια έφτασε στο σημείο να δίνει ακόμα και αμοιβή εκατό χιλιάδες ευρώ σε όποιον μάρτυρα δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στο παιδί τους. Παρ όλα αυτά, απειλητικά μηνύματα για να αφήσει την υπόθεση δέχτηκε η κ. Νικολούλη.

«Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι βιώνουμε εμείς στο Τούνελ. Δεν ιδρώνει τ' αυτάκι μας! Το λέω σε εσάς που στείλατε ένα περίεργο μήνυμα χθες να το κλείσουμε, να το βουλώσουμε γιατί θα βρεθούμε κάπου...», ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Αγγελική και αργότερα είπε πως «κάποιοι που δεν υπολόγιζαν την ανθρώπινη ζωή τον εξαφάνισαν και δεν το έχουν σε τίποτα να σκορπούν απειλές σε εμάς. Δεν θα ξεχάσω χθες το τηλεφώνημα που μου έκαναν. Να το βουλώσω για να μη βρεθώ αλλού! Να το πω τώρα; Ή μη νομίζετε ότι θα σταματήσουμε την υπόθεση αυτή επειδή θα μας κάνετε νταντά; Μας απειλείτε ότι θα βρεθούμε αλλού και θα ψάχνουν εμάς μετά. Δεν ντρέπεστε λίγο κι εσείς και αυτοί που σας καλύπτουν! Άντε μην αρχίσω τώρα»!





Πηγή : newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου