Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Προσευχηθείτε για την ψυχή της Katy Perry

Η Katy Perry προδόθηκε από την ίδια της την οικογένειά...

Ο ιεροκήρυκας πατέρας της την χαρακτήρισε "διαβολόπαιδο" και δήλωσε ότι συχνά προσεύχεται γι΄ αυτή και τους θαυμαστές της, που έχουν παραστρατήσει από το δρόμο του Θεού.

Ο Keith Perry και η σύζυγός του Mary, που έχουν βγάλει εκατομμύρια από την επιτυχία της κόρης τους, πραγματοποιούν περιοδείες σε εκκλησίες της Αμερικής για να μεταφέρουν το μήνυμα του Θεού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Μιλώντας στους πιστούς εκκλησίας στο Σάντα Φε Σπρινγκς, ο πατέρας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας δεν δίστασε να δείξει ένα βίντεο όπου η Katy παρουσιάστηκε ως το "δαιμονισμένο παιδί" που χρειάζεται να "θεραπευτεί".

Ισχυρίστηκε επίσης πως ξεσπάει σε λυγμούς όταν παρακολουθεί συναυλίες της κόρης του, επειδή το κοινό λατρεύει την 28χρονη τραγουδίστρια αντί για τον Θεό.

"Πολλοί με ρωτούν πώς γίνεται να διαδίδω το λόγο του Θεού, όταν έχω φέρει στον κόσμο ένα κορίτσι που τραγουδάει ότι φίλησε ένα άλλο κορίτσι", σχολίασε ο Keith Perry, αναφερόμενος στην τεράστια επιτυχία της Katy "I Kissed a Girl".

Και συμπλήρωσε: "Βρέθηκα σε μία συναυλία της μαζί με άλλα 20.000 άτομα. Παρακολουθούσα αυτή τη νέα γενιά και κάποια στιγμή ξέσπασα σε λυγμούς γιατί καθώς φαίνεται λατρεύουν λάθος πράγματα".




Πηγή : nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου