Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Κάνε τις ερωτήσεις σου στον Χιού Τζάκμαν μέσω twitter!

Κάνε τις ερωτήσεις σου στον Χιού Τζάκμαν μέσω twitter!

Τα social media μας έχουν φέρει –ή δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι μας έχουν φέρει- πιο κοντά στους χολιγουντιανούς σταρ. Με αφορμή λοιπόν την κυκλοφορία της νέας ταινίας «Wolverine» στις 25 Ιουλίου, διοργανώνεται μια διαφορετική συνέντευξη στο twitter όπου τον ρόλο του δημοσιογράφου παίρνουν τα fanboys του κόμικ θρύλου. Ο Χιου Τζάκμαν θα κάνει μια ζωντανή συζήτηση την Πέμπτη 2/5 στις 7 μ.μ (ώρα Ελλάδας) για την ολοκαίνουργια περιπέτεια, η οποία θα φιλοξενηθεί στο twitter στις σελίδες: https://twitter.com/RealHughJackman και http://twitter.com/WolverineMovie.

Εσείς μπορείτε να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας σχετικά με την υπερηρωική περιπέτεια, από σήμερα κιόλας χρησιμοποιώντας τα hashtags #TheWolverine #AskHugh.

Στο «Wolverine» ο κόμικ ήρωας ταξιδεύει στην Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο Γούλβεριν θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα.

Μην ξεχνάτε ότι το section του σινεμά απέκτησε το δικό του λογαριασμό στο twitter https://twitter.com/AthinoramaCINE μεταφέροντάς σας κριτικές, νέα, συνεντεύξεις, θέματα, απόψεις από το No1 οδηγό πόλης.
Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφορεί στις 25 Ιουλίου. 





Πηγή : athinorama.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου