Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Διάπλαση των Παίδων από τη Χρυσή Αυγή

Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Απάντηση της ΧΑ|Κατήχηση για τους «μικρούς φίλους του κινήματος» έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με φωτογραφίες και ανακοίνωση που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Κατήχηση για τους «μικρούς φίλους του κινήματος» έχει ξεκινήσει η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με φωτογραφίες και ανακοίνωση που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Όπως αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση «το Σάββατο 23-02-2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα άνοιξε ένας νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων, που αφορά το πιο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας: τα νέα παιδιά! 20 και πλέον μικρά Ελληνόπουλα ηλικίας 6-10 ετών ήρθαν με τους γονείς τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο διαδραστικό ταξίδι με οδηγούς τις 2 παιδαγωγούς της Τ.Ο. Οι Συναγωνίστριες εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη στους μικρούς μας φίλους με προβολή παιδαγωγικού βίντεο και τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη».

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες πριν από τη δημοσίευση του θέματος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΧΑ, στην ίδια ιστοσελίδα υπήρχε ένα δημοσίευμα που κατηγορούσε τις εφημερίδες Ελευθεροτυπία και Νέα για «ανυπόστατα δημοσιεύματα» που μιλούν για «5χρονους χρυσαυγίτες στα νηπιαγωγεία».

«Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά, αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει επισήμως το κράτος, που διενεργεί προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Οι "επίμαχες φωτογραφίες" αφορούν ένα μάθημα αρχαίας ελληνικής μυθολογίας σε μικρούς φίλους του Κινήματός μας. Πολύ σύντομα ξεκινούν και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Θα καλύψουμε έτσι ένα μεγάλο κενό, καθώς το κράτος της Ρεπούση μόνο Ελληνική Ιστορία δε μαθαίνει στα παιδιά μας» αναφέρει σε απάντησή της η Χρυσή Αυγή.

Το σχετικό δημοσίευμα






Πηγή: skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου