Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η πρόταση της ZTE στα smartphones των 5' ιντσών με Full HD ανάλυση (video)




Το δικό της "μεγάλο" smartphone παρουσιάζει σε ευρωπαικό έδαφος στη Βαρκελώνη η ZTE, με το μοντέλο Grand S το οποίο διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη 5' ιντσών και ανάλυση Full HD 1920x1080 (441ppi).
Το Grand S αποτελεί ένα από τα κορυφαία μοντέλα που θα κυκλοφορήσει φέτος η κινεζική εταιρεία αρχικά για την αγορά της Κίνας αφού η παρουσία του στην Ευρώπη ακόμη δεν θεωρείται σίγουρη, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή καθώς και η αίσθηση στο κράτημα ενώ και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι κορυφαία, ξεκινώντας από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro, χρονισμένος στο 1.7 GHz με 2GB μνήμη και αποθηκευτικό χώρο 16GB.

ZTE Grand SZTE Grand S
ZTE Grand SZTE Grand S

Εντυπωσιακό ακόμη είναι το πάχος της συσκευής το οποίο δε ξεπερνά τα 7 χιλιοστά, κάτι που το τοποθετεί στα πιο λεπτά, αν όχι το λεπτότερο smartphone της αγοράς με οθόνη 5' ιντσών. Στο ZTE Grand S βλέπουμε ακόμα κάμερα 13mp στο πίσω μέρος, μια δεύτερη με 2mp στο μπροστινό, δέκτης GPS και Bluetooth.

Θα κυκλοφορήσει με την έκδοση Android 4.1.2 Jelly Bean με τη ZTE να έχει προχωρήσει σε ελάχιστες αλλαγές στην επιφάνεια του, κυρίως στην οθόνη κλειδώματος.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην βιντεοπαρουσίαση μας, θα διατεθεί σε τρία χρώματα, άσπρο, κόκκινο και γκρί ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληρφορίες για την τιμή του αν και στελέχη της ZTE με δηλώσεις τους αναφέρουν ότι θα είναι σημαντικά χαμηλότερη από αντίστοιχα smartphones άλλων εταιρειών.






Πηγή : insomnia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου