Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Η Apple κάνει δοκιμές με iPhone 6 & iOS 7;


Η Apple κάνει δοκιμές με iPhone 6 & iOS 7;Φαίνεται πως η Apple έχει αρχίσει ήδη τις δοκιμές με το νέο iPhone 6, αλλά και με τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της, το iOS 7.
Προγραμματιστές εφαρμογών παρατήρησαν την αποστολή «αιτήσεων» από IP διεύθυνση μέσα από συσκευή με κωδική ονομασία “iPhone 6.1” κι η οποία έτρεχε με λειτουργικό iOS 7. Η IP διεύθυνση προερχόταν από τα κεντρικά γραφεία της Apple στο Κουπερτίνο κι οι προγραμματιστές τόνισαν ότι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος.

Τα παραπάνω δείχνουν ότι η Apple εξετάζει τη συμβατότητα της νέας συσκευής και της νεότερης έκδοσης του iOS λειτουργικού με τις πιο κύριες και δημοφιλείς εφαρμογές του λειτουργικού της, χωρίς, όμως κάτι τέτοιο, βέβαια, να σημαίνει ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να τα διαθέσει άμεσα στους χρήστες.
Σύμφωνα με πηγές, η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει να δουλεύει το iOS 7 προς το τέλος του 2012 και σύντομα θα έχει καταλήξει στις βασικές λειτουργίες που αυτό θα ενσωματώνει όταν θα συστηθεί για πρώτη φορά στο κοινό.
Οι φήμες θέλουν το καινούριο iPhone να κυκλοφορεί στα μέσα του 2013, αλλά δεδομένου ότι η Apple κρατά κλειστά τα χαρτιά της μέχρι τελευταία στιγμή, ενώ πρόσφατα τόνισε ότι δε θα επιτρέψει στο μέλλον να διαρρέουν στη δημοσιότητα πληροφορίες γύρω από καινούριες συσκευές της, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.



Πηγή : e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου