Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Κάκωση στον προσαγωγό ο Ιμπαγάσα


Ησύχασαν στον Ολυμπιακό μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα μετά τις ενοχλήσεις, που ένιωσε, καθώς φοβήθηκαν για μεγαλύτερη ζημιά.

Η εξέταση έδειξε κάκωση στον προσαγωγό, τραυματισμός που θα κρατήσει τον αργεντίνο για λίγες μέρες εκτός προπόνησης. Το ιατρικό επιτελείο κρίνει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση του Ιμπαγάσα, ο οποίος θα προφυλαχθεί συνεχίζοντας ατομικό και θεραπεία.

Ως εκ τούτου, ο βραχύσωμος αργεντίνος δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής.

Την ίδια ώρα, οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν το απόγευμα της Τετάρτης (2/1) την προετοιμασία της για το ματς με τη Βέροια στο Καραϊσκάκη με τους Αμπντούν, Σιόβα και Αβραάμ Παπαδόπουλο να μένουν εκτός προγράμματος.
Ο αλγερινός έκανε θεραπεία, ο Σιόβας πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Παπαδόπουλος, που τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά, συνέχισε με ατομικό καθώς αποφασίστηκε να ρίξει λίγο τους ρυθμούς για να μην πιεστεί ιδιαίτερα.
Από εκεί και πέρα, η προπόνηση αυτή τη φορά είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτική σε μεγάλο κομμάτι του γηπέδου, αρχικά χωρίς τερματοφύλακες. Στη συνέχεια, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, με τη συμμετοχή και των Μέγιερι και Κάρολ.


Πηγή :sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου