Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Τελευταία ημέρα απολογιών για το κύκλωμα ναρκωτικών


Απολογούνται σήμερα στην δ' ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι εναπομείναντες εννέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο πολυμελές κύκλωμα ναρκωτικών.

Αναμεσά τους είναι οι δύο Αλβανοί, φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» του κυκλώματος, καθώς και δύο αστυνομικοί, ο προϊστάμενος του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και ο αρχιφύλακας της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Κατά την μεταγωγή τους στα δικαστήρια το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο συγκεντρώθηκαν συνάδελφοι των δύο συλληφθέντων αστυνομικών, προκειμένου να τους εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Μάλιστα, αποδοκίμασαν τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν στο γραφείο της ανακρίτριας.
Οι απολογίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά το βράδυ. Τότε η ανακρίτρια και η εισαγγελέας θα αποφασίσουν ενδεχόμενη προφυλάκισή τους.
Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής 14 κατηγορούμενοι, μεταξύ αυτών ο αρχιφύλακας της Ασφάλειας Αγρινίου. Αλλοι 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο συνολικά 35 άτομα.



Πηγή: ΑΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου