Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Νέο video από το στάδιο εξέλιξης της Maserati Quattroporte (vid)

H Maserati έχει σκοπό να μας τρελάνει με τη νέα Quattroporte. Λίγες μόλις μέρες πριν παρουσιαστεί το μοντέλο στην έκθεση του Detroit, ανεβάζει στο διαδίκτυο ένα video από τη διαδικασία εξέλιξης του αυτοκινήτου στην ιστορική πίστα δοκιμών Βalocco Proving Ground στη Βόρεια Ιταλία.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ποτέ έως τώρα η ιταλική εταιρεία δεν παρουσίασε video της εξέλιξης ενός αυτοκινήτου λίγες μέρες πριν από την παρουσίασή του. Και όταν λέμε video, δεν εννοούμε μια απλή λήψη λίγων δευτερολέπτων, αλλά κανονική παραγωγή με σενάριο. Ο υπεύθυνος δοκιμών Fabrizio Galvan μάς δίνει λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο, ενώ παράλληλα μας αναφέρει ότι για πρώτη φορά οι πόρτες δεν θα έχουν πλαίσιο. Αυτό σημαίνει πολλές ακόμα ώρες εξέλιξης, μια και θα πρέπει τα επίπεδα θορύβου στο εσωτερικό να παραμείνουν χαμηλά.
Αν προσθέσουμε και τις πολύ ωραίες φωτογραφίες που έχουμε δει από το μοντέλο μέχρι σήμερα, γίνεται φανερό πως η Quattroporte έχει μεγάλη σημασία για τη Maserati.
Σας θυμίζουμε πως, όταν αργότερα μέσα στο 2013 θα διατίθεται το εν λόγω μοντέλο, θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ δυο εκδόσεων. Η βασική έκδοση θα αποδίδει 410 Ps και θα υπάρχει προαιρετικά η δυνατότητα παραγγελίας με σύστημα τετρακίνησης, ενώ η μεγάλη έκδοση θα εφοδιάζεται με έναν κινητήρα απόδοσης 530Ps και βέβαια την κίνηση στον πίσω άξονα.

Με λίγα λόγια
• Η Maserati μας αναστατώνει
• Το νέο video μας μιλάει για τις αλλαγές του νέου μοντέλου








Πηγή : capital.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου