Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Σιμαρδάνης: "Mε το "like" δεν γίνονται επαναστάσεις"



Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Ενώ οι πάντες κάνουν λόγο για αφύπνιση, μέχρι τώρα ζούμε την επανάσταση του καναπέ...
Αναμφισβήτητα, γιατί οι πάντες είναι χαμένοι μέσα σε έναν υπολογιστή. Για να καταλάβετε τι εννοώ, πέρυσι, που είχε δημιουργηθεί το κίνημα των "αγανακτισμένων", υπήρχε στο Ίντερνετ μαι επιστολή που είχε γραφτεί για τα κινητρά τους, πολύ επαναστατικά, πολύ εύστοχα, σχεδόν συγκινητικά. Την επιστολή αυτή τη διάβασα και όντως ένιωσα να συγκινούμαι. Όταν, όμως, έφτασα στο τέλος και έλεγε κάντε "like" αν σας άρεσε, τρελάθηκα! Με το "like" δεν γίνονται επαναστάσεις.

Σε κάποιο άλλο σημείο, η συζήτηση πάει στα τουρκικά σίριαλ και ο Χρήστος Σιμαρδάνης δεν διστάζει να τα χαρακτηρίσει "κατάρα".
Η κρίση έχει προκαλέσει "τηλε - ξηρασία". Τα τουρκικά κάνουν πάρτι!
Η κατάρα της εποχής. Δεν κοστίζουν τίποτα στα κανάλια και φέρνουν έσοδα, αφού έχουν τεράστια απήχηση στον κόσμο. Οι τουρκικές σειρές είναι άκρως προσεγμένες, εντυπωσιακές, πλούσιες και έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.
Αυτά να τα δούμε εμείς, που όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την καραμέλα, που έλεγε ότι οι δουλειές μας δεν μπορούν να βγουν έξω, λόγω της γλώσσας μας. Ε, και οι Τούρκοι μας έβαλαν τα γυαλιά. Και όσο τα τουρκικά σίριαλ θα κάνουν πάρτυ, τόσο οι Έλληνες ηθοποιόι θα αργοπεθαίνουν.






Πηγή: TV έθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου