Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο Ανάκογλου έρχεται, ο Λέτο μένει


Ο Δημήτρης Ανάκογλου έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και προβάρει τα πράσινα, ενώ ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή του Σεμπαστιάν Λέτο.

Μπορεί η σημερινή μέρα (σ.σ. Παρασκευή 4/1) να είναι κρίσιμη σ' ό,τι αφορά στα διοικητικά θέματα του Παναθηναϊκού αφού θα δούμε αν τελικά η ομάδα περάσει στα χέρια του πρίγκιπα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι "πράσινοι" έχουν σταματήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.
Η διοίκηση του "τριφυλλιού" ασχολείται καθημερινά με τους μεταγραφικούς στόχους και δουλεύει συνεχώς προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ενισχυμένη τη νέα χρονιά.
Το μεγάλο ερώτημα παραμένει αν ο Ανάκογλου θα γίνει κάτοικος Παιανίας τώρα ή το καλοκαίρι. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον εντάξουν άμεσα και όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πράσινη" θα κάνουν την προσπάθειά τους.
Στο ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας, γίνεται λόγος και για τον Σεμπαστιάν Λέτο. Οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού' βρίσκονται σε επικοινωνία με την πλευρά του Αργεντινού και τα μηνύματα των τελευταίων ημερών είναι άκρως θετικά. Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Λέτο έχει αλλάξει στάση και δείχνει πως ο πελάτης του είναι υπέρ της παραμονής και της επέκτασης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.




Πηγή : sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου