Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Οι υποψηφιότητες για τα Αμερικανικά Βραβεία Παραγωγών


«ΛΙΝΚΟΛΝ», «ΑΘΛΙΟΙ», «SKYFALL»

Οι υποψηφιότητες για τα Αμερικανικά Βραβεία Παραγωγών

O "Λίνκολν", "Οι Άθλιοι" και η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ "Skyfall" είναι μεταξύ των υποψήφιων ταινιών για τα Αμερικανικά Βραβεία Παραγωγών, ενώ εκτός λίστας έμειναν τα "Χόμπιτ" του Πίτερ Τζάκσον, το "The Master" με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και η τελευταία ταινία Μπάτμαν "Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή".

Η δραματική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ για τη ζωή του εκλιπόντος Αμερικανού προέδρου "Λίνκολν", το μιούζικαλ "Οι Άθλιοι", η ταινία για τον Οσάμα μπιν Λάντεν της Κάθριν Μπίγκελοου "Zero Dark Thirty" και η τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ "Skyfall" συγκαταλέγονται στις δέκα ταινίες που προτάθηκαν χθες για τα ετήσια αμερικανικά Βραβεία Παραγωγών (PGA).

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, δύο από τους παραγωγούς της ταινίας "Argo", του Άφλεκ - με θέμα την επιχείρηση διάσωσης από τη CIA το 1980 έξι εκ των ομήρων στην αμερικανική πρεσβεία στο Ιράν που είχαν αποδράσει, καθώς και η ομάδα παραγωγής του γουέστερν του Κουέντιν Ταραντίνο, "Django Unchained", επίσης απέσπασαν υποψηφιότητες.

Μεταξύ των ταινιών που προτάθηκαν είναι και "Η Ζωή του Πι" του Ανγκ Λι.

Τα βραβεία, που θα δοθούν στη διάρκεια τελετής στο Λος Άντζελες στις 26 Ιανουαρίου, θεωρούνται ενδεικτικά για το ποιες ταινίες θα τιμηθούν με Οσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου.

Οι υποψηφιότητες για Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 10 Ιανουαρίου. Οκτώ από τις ταινίες είναι επίσης υποψήφιες για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας.





Πηγή : imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου