Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ζητά συγνώμη για το... στήσιμο στη συναυλία

Ζητά συγνώμη για το... στήσιμο στη συναυλία


Φαίνεται πως το χρήμα και η δόξα έχουν «φουσκώσει» τα μυαλά του νεαρού Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος εμφανίζεται στις συναυλίες του με πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Φαίνεται πως το χρήμα και η δόξα έχουν «φουσκώσει» τα μυαλά του νεαρού Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος εμφανίζεται στις συναυλίες του με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Στην πρόσφατη μεγάλη συναυλία του στο Λονδίνο ο 19χρονος τραγουδιστής βγήκε στη σκηνή δύο ολόκληρες μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης και ενώ μάλιστα γνώριζε πολύ καλά ότι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού του αποτελούνταν από ανήλικους θαυμαστές του.
Κατά τη διάρκεια της αναμονής πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με γιουχαΐσματα. Πιο έξαλλοι όμως έγιναν οι γονείς των παιδιών που τα περίμεναν απ' έξω. «Πλήρωσα 400 ευρώ για τρία εισιτήρια και τελικά τα παιδιά μου έχασαν τη συναυλία γιατί έπρεπε να φύγουμε για να προλάβουμε το τελευταίο τρένο» δήλωσε έξαλλος ένας από αυτούς. Μετά τις αντιδράσεις ο τραγουδιστής ζήτησε δημόσια συγνώμη και απέδωσε την καθυστέρηση σε τεχνικά προβλήματα.




Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου