Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η Σάλκε το ντέρμπι, γκολάρα ο Βιεϊρίνια! (vids.)


Η Σάλκε είναι η... Βασίλισσα της κοιλάδας του Ρουρ, καθώς πήρε και το δεύτερο φετινό ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, επικρατώντας της 2-1 στη Veltins-Arena για την 25η αγωνιστική της Bundesliga, η οποία είχε και... ελληνικό χρώμα, καθώς ο "δικός" μας Αντελίνο Βιεϊρίνια σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ!

Στο ντέρμπι η Σάλκε μπήκε... φουριόζα και το εξαργύρωσε με δύο γκολ στο ημίχρονο. Μόλις στο 11' ο Ντράξλερ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 25' ο Χούντελαρ έκανε το 2-0 με κεφαλιά. Το μόνο που κατάφερε ή Ντόρτμουντ ήταν απλώς να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Λεβαντόφσκι στο 60ό λεπτό.

Η Μπάγερν συνέχισε νικηφόρα, ωστόσο για να το πετύχει απέναντι στη Φορτούνα, καρδιοχτύπησε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο Μόναχο, αλλά το γκολ του Μπόατενγκ στο 86' έδωσε τη νίκη με 3-2 στην Μπάγερν.

Εντυπωσιακή η Βόλφσμπουργκ, ακόμα πιο εντυπωσιακός ο Βιεϊρίνια, που πέτυχε γκολάρα στο 5-2 των "Λύκων" στην έδρα της Φράιμπουργκ.

Νέα απώλεια για τη Λεβερκούζεν, που ηττήθηκε 0-1 στην έδρα της Μάιντς. Δράστης ο Αντρέας Ιβανσιτς που "εκτέλεσε" την Μπάγερ από το σημείο του πέναλτι.

Σημαντική νίκη, τέλος, πέτυχε η Χόφενχαϊμ, που πέρασε με 3-0 από την έδρα της ουραγού Γκρόιτερ.

Η γκολάρα του Βιεϊρίνια










Πηγή : sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου