Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Samsung Galaxy S4 με νέο TouchWiz Nature UX 2.0 και ρυθμίσεις

Samsung Galaxy S4 με νέο TouchWiz Nature UX 2.0 και ρυθμίσεις


Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο νέο Samsung Galaxy S4 με νέο TouchWiz Nature UX 2.0. Οι Κορεάτες ετοιμάζονται να αλλάζουν το Android δραστικά και να βελτιώσουν το TouchWiz Nature UX που ήδη γνωρίζουμε από το Galaxy S3. Είναι λογικό.

Galaxy S4 με βελτιωμενο TouchWiz Nature UX 2.0 και Android

Νέο hardware, νέα μεγάλη οθόνη, νέο TouchWiz Nature UX 2.0. Το Galaxy S4 θα είναι νέο αλλά θα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν οικείο. Υπάρχουν αναφορές για νέα εικονίδια και πιθανότατα νέα μενού από την εμπειρία της Samsung με τα Galaxy Note.
Ίσως η σημαντικότερη αλλαγή να είναι αυτή που φημολογείται ότι θα γίνει στις ρυθμίσεις. Το νέο Samsung Galaxy S4 λέγεται ότι θα έχει πολύ πιο απλές ρυθμίσεις και μενού στο Android. Υπάρχουν αναφορές για χρήση tabs και λευκού background στις νέες ρυθμίσεις.
ΜΑΘΕ: Τα νέα χαρακτηριστικά του Galaxy S4: Smart Stay, Smart Pause, Smart Scroll
Είναι λογικό άλλωστε. Το μενού ρυθμίσεων του Android είναι εκνευριστικά δύσχρηστο. Μικρές λεπτομέρειες είναι κρυμμένες σε μενού που πρέπει να ξέρεις ή να ψάξεις να βρεις. Με το νέο TouchWiz Nature UX 2.0 η Samsung θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από το vanilla Android και θα βελτιώσει την εμπειρία που δημιούργησε με το GS3.
Όλα αυτά και περισσότερα θα τα μάθουμε στην επίσημη παρουσίαση του Galaxy S4 στις 14 Μαρτίου 2013 από την Νέα Υόρκη. Προς το παρόν τα leaked specs κάνουν λόγο για νέα χαρακτηριστικά στο software και αλλά και οθόνη 4.99 ιντσών με full HD 1080p ανάλυση, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.8GHz, 2GB RAM, χωρητικότητα 16GB – 32GB – 64GB, κάμερα 13 megapixel και δεύτερη κάμερα 2 megapixel μπροστά, Android 4.2.





Πηγή : pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου