Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Στάχτη έγινε ταβέρνα στο Ηράκλειο

Στάχτη έγινε η ταβέρνα «Αγιοφύλλι» στο Ηράκλειο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, ενώ ακολούθησαν εκρήξεις που τρομοκράτησαν τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι λόγω του εκκωφαντικού θορύβου, νόμιζαν ότι έγινε σεισμός.

Η ταβέρνα, που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο έξω από το Γάζι στην περιοχή Κουμπέδες, στην παλιά Εθνική Οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου, ευτυχώς δεν λειτουργούσε αυτό το διάστημα γιατί σε αυτή την περίπτωση, όπως εκτιμάται, η φωτιά θα είχε εξελιχθεί σε τραγωδία.
Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της πυροσβεστικής με 10 άνδρες, όπως και ασθενοφόρα, καθώς οι αρχές δε γνώριζαν εάν υπήρχαν άτομα μέσα στην ταβέρνα.
Οι πυροσβέστες έσβησαν τις τελευταίες εστίες σήμερα τα ξημερώματα, με την καταστροφή να είναι μεγάλη, αφού πέρα από τον εξοπλισμό που κάηκε, έπεσε και η οροφή του κτιρίου, ενώ στην περιοχή παραμένει ένα πυροσβεστικό όχημα για τον κίνδυνο αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς.
Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει ξεκινήσει την έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.




Πηγή : enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου