Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Γιώργος Λιάγκας: «Η Ηλιάδη είπε ψέματα, όταν ήρθε στην εκπομπή»

Από την ενότητα σχολιασμού της εγχώριας showbiz από την εκπομπή «Πρωινό μου» δε θα μπορούσε να λείψει και το βίντεο στο οποίο φαίνεται η Αγγελική Ηλιάδη να δειπνεί με το φερόμενο ως σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου στη Μύκονο.

«Δηλαδή όταν είχε έρθει στην εκπομπή είχε πει ψέματα. Συγκεκριμένα είχε πει “δεν είμαι ερωτευμένη”, οπότε δύο είναι τα τινά: Ή είπε ψέματα ή τον ερωτεύτηκε την επόμενη μέρα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αναφερόμενος στην πρόσφατη εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Πρωινό Mou, κατά την οποία είχε αρνηθεί πως είναι ερωτευμένη με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Τότε, η Φαίη Σκορδά «πετάχτηκε» και είπε: «Μπορεί τότε να ήταν η αρχή της γνωριμίας και μετά να προχώρησε. Να είναι ευτυχισμένοι και καλά τα παιδιά!».

Στη συνέχεια, βέβαια, η 33χρονη οικοδέσποινα της εκπομπής συμπλήρωσε: «Ξεχνάτε την πιο σημαντική παράμετρο: Μιλάμε για μία γυναίκα, η οποία είναι μαμά και όπως έχει πει πολλές φορές η γυναίκα και το έχει δείξει, πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της έχει το παιδί και πώς αυτό θα το προφυλάξει από όσα βγαίνουν προς τα έξω», ενώ ο σύζυγός της διαφώνησε, λέγοντας: «Ρε Φαίη, άμα δεν θες να θιγεί το παιδί, δεν πας στα Ματογιάννια. Όταν πας να κάνεις τη βόλτα σου στα Ματογιάννια της Μυκόνου και το μπάνιο σου στο νησί, ξέρεις ότι θα σε βρουν. Άμα δεν θέλει να μην το πει, δεν πάει να κάνει βόλτα εκεί».

Μάλιστα με τη Φαίη Σκορδά διαφώνησε και η Σάσα Σταμάτη, η οποία ανέφερε: «Εγώ δεν μίλησα για το παιδί σε καμία περίπτωση! Αλλά πώς το προφυλάσσει έτσι; Τη γνώμη μου λέω, βέβαια, δεν την κρίνω. Δεν υπάρχει πρέπει, ό,τι γουστάρεις κάνεις», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε: «Διαφωνώ μαζί σου. Στη Μύκονο έχει στάνταρ φωτογράφους, θα σε ακολουθήσουν θες δε θες. Είναι κατεστημένο».




Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου