Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Φήμες: iPhone των 4,7 και 5,7 ιντσών εξετάζει η Apple

Φωτογραφία για Φήμες: iPhone των 4,7 και 5,7 ιντσών εξετάζει η Apple
Μπορεί η Apple να μην έχει θελήσει να ξεφύγει έως σήμερα από την χρήση οθόνης μέγιστου μεγέθους των τεσσάρων ιντσών για τα διάφορα μοντέλα του iPhone που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει, δεν είναι όμως λίγες οι φήμες που έκαναν την εμφάνιση τους μέσα στους τελευταίους μήνες και που ήθελαν την εταιρεία να εξετάζει πλέον όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το συγκεκριμένο τομέα του smartphones της.

Το Reuters έρχεται σήμερα να «αναζωπυρώσει» τη συγκεκριμένη φημολογία με βάση δικές του πηγές, αναφέροντας πως η εταιρεία από το Cupertino εξετάζει την παρουσίαση δύο νέων μοντέλων του iPhone, με τις οθόνες αυτών να φτάνουν τις 4,7 και 5,7 ίντσες αντίστοιχα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αν η Apple αποφασίσει τελικά να προχωρήσει στην κατασκευή των συγκεκριμένων μοντέλων, τότε αυτά θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων μέσα στην επόμενη χρονιά.

Επιπρόσθετα, οι πηγές θέλουν την Apple να παρουσιάζει φέτος και το αναμενόμενο iPhone 5S, το οποίο φαίνεται πως θα διαθέτει και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, προσθέτοντας πως η ίδια συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της και σε μια φθηνότερη έκδοση με πλαστικό περίβλημα και σε μια σειρά 5-6 διαφορετικών χρωμάτων για την εξωτερική της εμφάνιση. Η συσκευή αυτή δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και μέσα στο 2014.

Οι πηγές του Reuters προσθέτουν πως το iPhone 5S θα κατασκευαστεί από την Foxconn, με την φθηνότερη εκδοχή να την αναλαμβάνει η Pegatron.

Η Apple αρνήθηκε να προβεί σε σχολιασμό επί του θέματος.



Πηγή : newsnow.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου