Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τελικός απόψε για Ολυμπιακό





Τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ (21:45), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top-16 στην Ευρωλίγκα.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης προέρχονται από μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Μακάμπι, στην οποία θέλουν να δώσουν συνέχεια. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλέον υποχρεωμένοι να κάνουν μόνο νίκες στο ΣΕΦ, αφού η αναπάντεχη ήττα από τη Σιένα ανέτρεψε τις ισορροπίες στον όμιλό τους.

YOUTUBE
H προαναγγελία του 6ου ομίλου
Η πειραϊκή ομάδα αντιμετωπίζει ωστόσο αρκετά προβλήματα, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζαρης χειρουργήθηκε χθες στους χιαστούς και χάνει όλη τη σεζόν, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Δημήτρης Κατσίβελης που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.
Εκτός αυτού, ο Ολυμπιακός προέρχεται από το «σοκ» της Πυλαίας και την πρώτη ήττα του για φέτος εντός συνόρων, με δράστη τον ΠΑΟΚ κι ενώ έπεται τη Δευτέρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1.
Υπήρξαν όμως και ευχάριστα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς οι Τζος Πάουελ και Έισι Λο επέστρεψαν στις προπονήσεις και θα ενισχύσουν την ομάδα τους, σε μια στιγμή που έχει ανάγκη από λύσεις.
Η προσπάθεια του Γιώργου Μπαρτζώκα στον αποψινό αγώνα έχει επικεντρωθεί στον περιορισμό της περιφέρεια της Φενέρ και ειδικά στον «εγκλωβισμό» του Μπο ΜακΚάλεμπ.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι μετρούν δύο σημαντικές απώλειες, καθώς οι Ονάν και Πρέλτζιτς είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν.



Πηγή : naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου