Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Υπογράφει για 1,5 έτος ο Μίτσελ


ΣΤΗΝ Αθήνα αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ισπανός προπονητής Μίτσελ για να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο 50χρονος προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου αρχικά, με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν και δεν αποκλείεται την ερχόμενη Δευτέρα να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Μαζί του θα φέρει και τρεις συνεργάτες του (ένας βοηθός, ένας γυμναστής κι ένας άνθρωπος για το σκάουτινγκ των αντιπάλων), ενώ δίπλα του θα παραμείνει ως πρώτος βοηθός προπονητής ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού μετά το «διαζύγιο» των «ερυθρολεύκων» με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Την είδηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ επισημοποίησε χθες η κρατική τηλεόραση της Ισπανίας, η οποία μετέδωσε ότι ο Ισπανός είναι ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων», καθώς έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα για συμβόλαιο συνεργασίας από τώρα.

Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονσάλες Μαρτίν ντελ Κάμπο ή Μίτσελ έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από τη σπουδαία καριέρα που έκανε ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (1982-1996). Έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα το 2005 στον πάγκο της Ράγιο Βαγιεκάνο και ένα χρόνο αργότερα ανέλαβε τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία ανέδειξε πρωταθλήτρια. Τον Απρίλιο του 2009 αντικατέστησε τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Μουνιόθ, στη Χετάφε, στην οποία έμεινε μέχρι το 2011. Το Φεβρουάριο του 2012 ανέλαβε τη Σεβίλλη, από την οποία απολύθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2013, μετά την ήττα από τη Βαλένθια, αφήνοντας την ομάδα της Ανδαλουσίας στη 13η θέση της Primera Division.

Στο μεταξύ, καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το «ύποπτο» έμβασμα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ από στοιχηματική εταιρία του εξωτερικού στους τραπεζικούς λογαριασμούς του και τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας για να διαπιστωθεί αν έχει υποβάλει φορολογικές δηλώσεις από το 2007, αρχικά ως παίκτης του Πανιωνίου, στη συνέχεια της ΑΕΚ και τώρα του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός φορ, μιλώντας χθες στο περιθώριο της βράβευσής του από χορηγό για τα 100 γκολ που έχει πετύχει στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη και θα διορθωθεί. Δεν ανησυχώ και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας για το θέμα αυτό». Παράλληλα, μίλησε και για την πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό: «Έγινε αυτό που ήθελα» ανέφερε.

Στα αγωνιστικά, σημαντικό πρόβλημα με τον Πίνο προέκυψε στον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός άσος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες και εκτιμάται πως θα χάσει τα ματς με τη Λεβάντε για τους «32» της Europa.






Πηγή : express.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου