Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσιάστηκε η Ferrari F138

Μέσω twitter έγινε η παρουσίαση της F138, του μονοθεσίου με το οποίο η Ferrari φιλοδοξεί να επιστρέψει στους τίτλους του 2013.


Παρουσία του ιδιοκτήτη της FIAT, Τζον Έλκαν και του προέδρου της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο έγιναν τα αποκαλυπτήρια του καινούργιου μονοθεσίου της Ferrari, F138 στο Μαρανέλο.
Αυτό είναι το 59ο μονοθέσιο στην ιστορία της ομάδας και με αυτό το όμορφο στο μάτι μονοθέσιο, η Ferrari και ο Φερνάντο Αλόνσο φιλοδοξούν να επιστρέψουν στους τίτλους.


Και αυτό το μονοθέσιο σχεδιάστηκε από τον Νικόλα Τομπάζη με τον Σιμόνε Ρέστα να είναι ο επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού.


Ο επικεφαλής της Scuderia, Στέφανο Ντομενικάλι εξήγηση πως το καινούργιο μονοθέσιο αποτελεί εξέλιξη του προηγούμενου, F2013, προσθέτοντας πως είναι σημαντικό να ξεκινήσει η ομάδα τη σεζόν όσο πιο ανταγωνιστικά γίνεται.


Εν τω μεταξύ η Ferrari άδραξε την ευκαιρία για να ανακοινώσει τη συμφωνία με νέους χορηγούς όπως είναι η κινεζική εταιρεία Weichai Power και η Hublot, ενώ στο μονοθέσιο είναι εμφανής η μεγαλύτερη διαφήμιση του ενεργειακού ποτού TNT και η ρωσική Kasperky Lab που δραστηριοποιείται στους τεχνικούς υπολογιστές.
Aξίζει να αναφερθεί πως οι φωτογραφίες της καινούργιας Ferrari διέρρευσαν στο Twitter περίπου μισή ώρα πριν από το ξεκίνημα της επίσημης παρουσίασης.




Πηγή : sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου