Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

"Δεν έχει φύγει ο Ντρογκμπά", λένε οι Κινέζοι



Σε σίριαλ καταλήγει η υπόθεση της μετακίνησης του Ντιντιέ Ντρογκμπά στη Γαλατάσαραϊ, αφού ο προηγούμενος σύλλογός του, η Σανγκάη Σενχούα, υποστηρίζει ότι δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του!


"Αυτήν τη στιγμή, ο Ντρογκμπά είναι ακόμα παίκτης της Σανγκάη Σενχούα και το συμβόλαιο των 2 πλευρών είναι ακόμα σε ισχύ. Ο σύλλογος είναι βαθύτατα σοκαρισμένος από την παραβίαση κανονισμών της Γαλατάσαραϊ, η οποία επικοινώνησε με έναν ποδοσφαιριστή που είχε συμβόλαιο", αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της κινεζικής ομάδας.
Ως εκ τούτου, η Σανγκάη Σενχούα είναι έτοιμη να καταφύγει στη FIFA, όπως ενημερώνει σχετικά: "Η Σανγκάη Σενχούα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και το υλικό και προετοιμάζεται να τα υποβάλλει στη FIFA, ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντά της και να αποτρέψει μεγαλύτερες απώλειες".
Το καλοκαίρι του 2012, ο 34χρονος επιθετικός είχε υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με το σύλλογο της Chinese Super League, έναντι 4.800.000 ευρώ ετησίως. Ορισμένες διοικητικές αναταραχές που είχαν επίπτωση και στο αγωνιστικό τμήμα, οδήγησαν τον Ντρογκμπά στη FIFA, αξιώνοντας την ακύρωση του συμβολαίου του, λόγω απλήρωτων δόσεων.




Πηγή : contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου