Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ανθρωποκυνηγητό στην Πελοπόννησο




Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και σύλληψη των κακοποιών που εμπλέκονται σε χθεσινοβραδινή ένοπλη ληστεία σε ταβέρνα στην Π.Ε.Ο Αθηνών- Θηβών. Στην επακόλουθη καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών στα Ίσθμια Κορινθίας τραυματίστηκε- γύρω στις 11.30 το βράδυ- διερχόμενη 25χρονη ημεδαπή που επέβαινε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο στο δρόμο προς Επίδαυρο, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο Κορίνθου.
Οι κακοποιοί θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, καθώς έχουν βαρύ οπλισμό, και επέβαιναν σε όχημα τζιπ μάρκας Subaru Forester χρώματος μαύρου, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ-1394, το οποίο αφαίρεσαν κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης ένοπλης ληστείας.
Η υπόθεση ξεκίνησε από τις 9:00 χθες το βράδυ όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν. Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη τους. Επίσης, δεν έχει βρεθεί ακόμα το κλεμμένο αυτοκίνητο.
Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της 25χρονης δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα από τι όπλο έχει βληθεί. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου πιθανολογείται ότι έχει δεχθεί σφαίρα από καλάσνικοφ. Έχει διαταχθεί νεκροτομή.




Πηγή : www.kathimerini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου