Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Το ραδιόφωνο επιστρέφει στα Windows Phone τηλέφωνα

Το ραδιόφωνο επιστρέφει στα Windows Phone τηλέφωνα


Να ενσωματώσει ραδιοφωνικό δέκτη και εφαρμογή ετοιμάζεται η Microsoft σε όλα τα Windows Phone 8 μετά την κατακραυγή από τους χρήστες.
Η εταιρεία φαίνεται να μετάνιωσε για την απόφασή της να βγάλει την εφαρμογή του ραδιοφώνου από τα τηλέφωνά της.
Σύμφωνα με τις φήμες, η εταιρεία ετοιμάζει μια νέα αναβάθμιση για τα Windows Phone 8 που θα επαναφέρουν την εφαρμογή του ραδιοφώνου.



Οι διαρροές κάνουν λόγο για έντονες σκέψεις της Microsoft να διορθώσει το λάθος της και να επαναφέρει την εφαρμογή του ραδιοφώνου στις συσκευές που έχουν ήδη ενσωματωμένο τον αντίστοιχο δέκτη.
Η εταιρεία δέχεται έντονη κριτική από τους καταναλωτές καθώς το λειτουργικό σύστημα Android που είναι ανταγωνιστικό έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο σχεδόν σε όλες τις συσκευές του.
Η Microsoft κάνει το λάθος της Apple που δεν έχει ενσωματώσει ραδιόφωνο στις συσκευές της.
Το ίδιο ισχύει και για τις Windows Phone συσκευές που κοστίζουν πάνω από 300 ευρώ αλλά δεν έχουν ραδιόφωνο που μπορεί κανείς να βρει σε ένα κινητό των 15 ευρώ.
Η Microsoft είχε χρησιμοποιήσει εμπόδια για να μην αφήνει τις συσκευές που έχουν ήδη ραδιοφωνικό δέκτη να τον χρησιμοποιήσουν.
Σε πολλά τηλέφωνα με Windows Phone 7 ή 8 υπάρχει ραδιοφωνικός δέκτης αλλά με περιορισμό του λογισμικού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Η Microsoft αποφάσισε να επαναφέρει τη συγκεκριμένη λειτουργία για όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων και των Nokia Lumia 920 και Lumia 820.





Πηγή : e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου