Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η Ericsson σε συζητήσεις για το Mediaroom της Microsoft



Οι πωλήσεις του MediaRoom, έχουν παραμείνει στα επίπεδα των 350 εκατομμυρίων δολαρίων στη διάρκεια της τελευταίας τριετίας και η αξία του θα μπορούσε να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια,σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών.

H σουηδική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Microsoft προκειμένου να αγοράσει τον τομέα δραστηριοτήτων IPTV, ο οποίος δημιουργεί software που χρησιμοποιείται από εταιρείες τηλεφωνίας όπως η AT&T Inc., προκειμένου να μεταφέρονται τηλεοπτικά δεδομένα μέσω του Διαδικτύου.

Την πληροφορία δίνουν στο Bloomberg αρμόδιες πηγές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί εντός των επόμενων εβδομάδων.

Οι πωλήσεις του IPTV, το οποίο είναι γνωστότερο ως MediaRoom, έχουν παραμείνει στα επίπεδα των 350 εκατομμυρίων δολαρίων στη διάρκεια της τελευταίας τριετίας και η αξία του θα μπορούσε να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια,σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών.


Η Ericsson στοχεύει στην ανάπτυξη δραστηριότητας συμβατής με καλωδιακή, δορυφορική και ιντερνετική τηλεόραση, ενώ η Microsoft πλέον στοχεύει να αναπτύξει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα μέσω της δημοφιλούς κονσόλας X-Box.






Πηγή: skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου