Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η Kim Kardashian δεν ντρέπεται για τις καμπύλες της


Ακόμη μία ενδυματολογική επιλογή της Kim Kardashian άφησε άφωνο κοινό και κριτικούς. Μάλιστα η εμφάνισή της συνοδεύτηκε και από δυναμική δήλωση, καθώς η τηλεπερσόνα κατηγορείται ότι κρύβει την εγκυμοσύνη της και φορά ρούχα που δεν συνάδουν με την κατάστασή της.

 

Κατέφυγε μάλιστα στο προσωπικό της blog όπου δικαιολογήθηκε για τα ρούχα που φορά τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ τόνισε ότι αισθάνεται περήφανη για τις καμπύλες της εγκυμοσύνης της και δεν έχει κανένα σκοπο να κρύψει τη φιγούρα της. "Βλέπω σχόλια από αρκετούς ανθρώπους ότι φοράω μόνο μαύρα για να κρύψω την εγκυμοσύνη μου ή ότι ντρέπομαι, κάτι πυο είναι εντελω΄ς γελοίο. Πάντα φορούσα μαύρα και το λατρεύω. Τόσο απλό και σικ. Αλλά φοράω και λευκά και άλλα χρώματα διαρκώς. Η μόδα έχει πλάκα και μ' αρέσει να πειραματίζομαι ακόμη και τώρα που είμαι έγκυος".


Σε συνέντευξή της πριν από λίγες ημέρες η Kim είπε πώς αισθάνεται για τα κιλά της αλλά και για τον σύντροφό της Kanye. "Πιστεύω ότι είναι πολύ χαριτωμένο έτσι όπως πετάγεται η κοιλιά μου και είναι κάπως sexy! Είναι πολύ ενδιαφέρον πράγμα για τους άνδρες να βλέπουν το σώμα μας να περνά από τόσες αλλαγές. Ο Kanye ο λατρεύει και με ενθαρρύνει και με έχει βοηθήσει να αισθάνομαι sexy".






Πηγή : real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου