Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

"Καθάρισε" με γκολάρα Ντρογκμπά η Γαλατά!



Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι την περασμένη σεζόν πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 63' και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να ανοίξει λογαριασμό τερμάτων για τη Γαλατά.
Σε μία φάση στο 68' που ξεκίνησε από τα πόδια του Γουέσλι Σνάιντερ, η μπάλα έφτασε στον Γιλμάζ που έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, με τον Ιβοριανό άσο να νικάει τον αντίπαλο γκολκίπερ με εντυπωσιακή γυριστή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.



Ο Ντρογκμπά είχε το ρόλο του δημιουργού στο 70' όταν έδωσε την ασίστ στον Μπουράκ Γιλμάζ για το δεύτερο γκολ της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, ενώ η ομάδα του Φάνη Γκέκα (αγωνίστηκε κανονικά χωρίς να μπορέσει αυτή τη φορά να σκοράρει όπως στους προηγούμενους αγώνες του) μπόρεσε μόνο να μειώσει στο 85' με τον Βαρντάρ.
Χάρη στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη ύστερα από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες (1 ισοπαλία-2 ήττες), η Γαλατά έφτασε στους 45 πόντους και αύξησε τη διαφορά στο +8 από τη δεύτερη Μπεσίκτας (παίζει το Σάββατο με την Γκαζιάντεπσπορ), ενώ ετοιμάζεται πλέον με ηθικό ακμαιότατο για τις αναμετρήσεις με τη Σάλκε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ονειρεμένο το ντεμπούτο του Ντρογκμπά με τη Γαλατά












Το παρθενικό γκολ του Ντρογκμπά με τη Γαλατάσαραϊ


Ο Μπουράκ Γιλμάζ γράφει το 2-0 για τους πρωταθλητές Τουρκίας


Το γκολ του Βαρντάρ δεν έφτανε για την Ακχισάρ





Πηγή : sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου