Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η Αpple έχει επιστρατεύσει 100 ειδικούς για τη δημιουργία του iWatch

Η Αpple έχει επιστρατεύσει 100 ειδικούς για τη δημιουργία του iWatch
Όλα δείχνουν ότι η είδηση για το iWatch, το «έξυπνο» ρολόι που σχεδιάζει η Αpple είναι πέρα για πέρα αληθινή και η εταιρεία είναι αποφασισμένη να εντυπωσιάσει για μία ακόμη φορά.


Σύμφωνα με το Bloomberg, μια ομάδα τουλάχιστον 100 ατόμων, που απαρτίζεται από μάνατζερ, στελέχη του τμήματος marketing, αλλά και σχεδιαστές, εργάζεται πυρετωδώς για το ρολόι.
Και όπως όλα δείχνουν, το νέο πρότζεκτ έχει ξεφύγει από το πειραματικό στάδιο και έχει εισέλθει σε φάση πλήρους ανάπτυξης.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το iWatch θα ενσωματώνει πολλές λειτουργίες του iPhone και του iPad.
Σημειώνεται ότι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δέχεται πιέσεις από τους μετόχους, καθώς η μετοχή της εταιρείας έχει χάσει το 30% από το ρεκόρ που κατέγραψε το Σεπτέμβριο.
Γεγονός που σύμφωνα με τους αναλυτές καθιστά επιτακτική την ανάγκη λανσαρίσματος ενός νέου και καινοτόμου προϊόντος που θα στρέψει και πάλι το ενδιαφέρον της αγοράς στην εταιρεία.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια καλοστημένη «μπλόφα» της Apple προκειμένου να εντοπιστούν οι πηγές των διαρροών που ταλαιπωρούν τελευταία την εταιρεία.



Πηγή : imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου