Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

HTC One με ZOE UltraPixel κάμερα, 3 αισθητήρες σε ένα smartphone

HTC One με ZOE κάμερα, τρεις αισθητήρες σε ένα smartphone


HTC ZOE, αυτό είναι το κωδικό όνομα για την νέα κάμερα του νέου HTC One, το γνωστό μέχρι σήμερα HTC M7. Εκτός από γρήγορη επεξεργαστή και μπόλικη RAM, το νέο HTC One θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία UltraPixel για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες.

HTC ZOE UltraPixel καμερα, 3 αισθητηρες μαζι

Η HTC ήδη προετοιμάζει το έδαφος για το νέο HTC One με την ZOE UltraPixel κάμερα. Η εταιρεία πριν από λίγο δημοσίευσε την φωτογραφίες που βλέπετε. Φακός DSLR μηχανής, που φαίνεται να είναι Canon, αλλά αυτό λίγο πειράζει. Το μήνυμα είναι: φωτογραφία με λεπτομέρεια και ποιότητα.
Για να πετύχει η HTC φωτογραφία και εικόνα καλύτερη και από αυτή του Nokia PureView θα χρησιμοποιήσει 3 αισθητήρες αντί για ένα. Τρεις αισθητήρες με ανάλυση 4.3 megapixel ο καθένας και την δυνατότητα να λειτουργούν παράλληλα. Το HTC One θα συνθέτει την φωτογραφία για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η τεχνική αυτή θα παρουσιαστεί με το marketing όνομα UltraPixel και στην θεωρία τουλάχιστον παράγει εικόνες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε σύγκριση με μια κάμερα 13 megapixel.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η πρώτη leaked φωτογραφία του νέου HTC One (M7)
Αυτό είναι το HTC ZOE, μια κάμερα με 3 αισθητήρες που με την καθοδήγηση του Android θα παράγουν φωτογραφίες UltraPixel ανάλυσης. Ο στόχος είναι προφανής, η HTC θέλει να κερδίσει έδαφος όχι μόνο από την Nokia αλλά και στο απαιτητικό κοινό του Android που πλέον έχει δυνατότητα για HDR video με το Sony Xperia Z.
Υπομονή και το νέο HTC One aka HTC M7 σύντομα θα αποκαλυφθεί. Μετρήστε ανάποδα μαζί με την HTC.





Πηγή : pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου